رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت برنج را در سطح بالغ بر ۱۰۰۰ هکتار و هشت شهرستان به روش مدیریت تلفیقی محصول(ICM) آغاز کردیم.
صالح محمدی در آیین برداشت مکانیزه برنج طرح ارتقای سلامت محصول برنج(ICM) در شهرستان خمام، یکی از برنامههای راهبردی حوزه امنیت غذایی را ارتقای سلامت محصولات کشاورزی دانست و اظهار کرد: بیش از ۷۰ نوع محصول کشاورزی در گیلان تولید می شود که ۲۰ محصول حائز رتبههای برتر کشوری است.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار در استان گیلان تولید محصول استراتژیک برنج را در سطح بالغ بر ۱۰۰۰ هکتار و هشت شهرستان به روش مدیریت تلفیقی محصول(ICM) اجرایی کردیم، افزود: این روش ضمن رعایت حفظ پایداری تولید در محصول برنج، حفظ زیست بوم شالیزار با جلوگیری از مصرف بی رویه نهاده های کشاورزی(کودهای پایه و نهاده های گیاه پزشکی) را رقم می زند و شاهد مصرف حداقلی کود و استفاده از نهاده های بیولوژیک هستیم.