نقدی فرماندار شفت در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان شفت ضمن بیان مطلب فوق با اشاره به اینکه بررسی و نظارت مداوم بر نانواییها باید مورد توجه قرار گیرید اظهارداشت: اگر واحدی از خبازیها عملکرد مناسب داشت، تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعاً برخورد لازم صورت گیرد.
وی افزود: سهمیه آرد نانواییها بر اساس عملکرد و فعالیت روزانه نانواییها و آمار سامانه نانینو تزریق آرد به واحدهای صنفی صورت میگیرد و این اتفاق باعث نظم بیشتر واحدهای نانوایی در ارائه خدمت به مردم خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیم گیری کارگروه آرد نان در صورت تخلف واحدهای نانوایی در عرضه نان، فروش آرد، کسری چونه و… ضمن معرفی به تعزیرات سهمیه واحد متخلف کسر و به نانوایی مجاور داده خواهد شد.
نقدی با بیان اینکه اتحادیه باید نسبت به انجام برخی امورات نانوایان اهتمام جدی داشته باشد، گفت: برخی نانوایان به علت عدم آگاهی کافی از قوانین مسئول جرایم میشوند که از این حیث باید اتحادیه و اتاق اصناف این قشر زحمتکش را حمایت و همراهی نمایند.
وی با تاکید بر رعایت حقوق مشتریان از سوی نانوایان رعایت بهداشت محیط نانوایی و بهداشت فردی، ساعات پخت و برخورد صحیح و ملاطفت آمیز با مشتریان را یادآور شد و افزود: نظارت بر اجرای دقیق این موارد بر عهده اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف و مرکز بهداشت محیط شهرستان میباشد.
▫️وی رعایت دستورالعمل و پروتکل پروتکلهای بهداشتی را از مهمترین انتظارات فرمانداری دانسته و گفت: حفظ سلامت مردم در تمامی حوزهها از مهمترین انتظارت فرمانداری است.
▫️فرماندار شهرستان شفت تاکید کرد: شهروندان، هرگونه تخلف در زمینه آرد ونان را به ادارات جهاد کشاورزی، اداره صنعت و اتحادیه گزارش دهند