وی افزود: مشکل آب شرب در شهرستان رودبار بعد از زلزله سال ۶۹ همچنان باقی است، بعد از زلزله زیرساختهای آب شرب شهرستان به صورت کاملا اورژانسی تعمیر شد و اقدامات فنی و تخصصی انجام نگرفت و تاکنون هم به همان صورت مانده است.
عموپور اضافه کرد: در هر نقطه از حوزه شهری حضور پیدا کنید زیرساختهای آب شرب و لولههای انتقال آب دارای شکستگیهای فراوان است.
وی خاطرنشان کرد : همزمان با سفر رئیس مجلس به شهرستان در جلسه شورای اداری شهرستان از محل اعتبارات محرومیتزدایی مجلس مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان جهت نوسازی زیرساختهای آب شهرستان پیش بینی و مقرر شد این مبلغ در قالب تجهیزات مورد نیاز با تایید کارشناسان فنی تهیه و به شهرستان اختصاص یابد.
فرماندار رودبار ادامه داد: از اردیبهشتماه امسال پیگیریهای لازم انجام گرفت و امروز هم با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب کشور بازدیدی از شکستگیها و خرابیهای موجود داشتیم، قطعات مورد نیاز جهت نوسازی زیرساختهای آب شرب شهرستان رودبار خریداری شده و به زودی وارد شهرستان میشود و شهر به شهر مشکلات آب شرب رفع خواهد شد.
وی بیان کرد: با تایید وزیر نیرو مقرر شده مبلغ ۵۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات در دست وزیر به این پروژه اختصاص یابد تا هر چه سریعتر مشکلات زیرساختی حوزه آب و فاضلاب شهر به شهر رفع شود.
فرماندار رودبار با اشاره به سدهای مستقر در شهرستان رودبار تصریح کرد: سدهای شهربیجار و سفیدرود در شهرستان رودبار هستند اما قطرهای از آنها به مردم شهرستان نمیرسد و آب شهرستان رشت را تامین میکنند، سد در حال ساخت دیورش که حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، پس از تکمیل تحولی عظیم در حوزه آب شهرستان رودبار رخ میدهد و آب شرب آن به مردم شهرستان رودبار میرسد.