محمدحسین واثق کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت امروز در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان گیلان در ساختمان شهرداری رشت با اشاره به اینکه در دوران فعالیت شورای ششم، شهر رشت به یک کارگاه عمرانی در جمیع جهات تبدیل شده است، اظهار کرد: با حضور و همراهی رحیم شوقی در جایگاه شهردار رشت، انقلابی در اجرای پروژههای عمرانی شکل گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آوای سیرت وی به اجرای پروژههای طرح میثاق در رشت اشاره کرد و گفت: تقاطعهای غیر همسطح از پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی برخوردار است و شهرداری رشت چابکترین دستگاهی است که در بخش توسعه و عمران در رشت مشغول فعالیت است.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با ابراز تاسف از اینکه برخی از موانع که منجر به طولانی شدن اقدامات عمرانی مجموعه مدیریت شهری رشت میشود ازعدم تعامل برخی از دستگاهها با شهرداری رشت نشات میگیرد افزود: متاسفانه در برخی از مواقع، عدم تعامل بعضی از دستگاهها با شهرداری رشت منجر به بروز چالشها و مشکلاتی میشود که عمدهترین دلیل بروز این مشکل، تاثیر سوء فقدان مدیریت یکپارچه شهری است.
کارگرنیا با انتقاد از فقدان مدیریت یکپارچه شهری و تاثیرات منفی آن بر روند اجرای پروژههای عمرانی تصریح کرد: این مسئله منجر میشود که گاها در اجرای یک پروژه شاهد صرف مدت زمان طولانیتر و متعاقب آن تحمیل هزینههای بیشتر باشیم.
وی با اشاره به اینکه در ماههای آغازین شروع فعالیت مجلس جدید هستیم، بیان کرد: از مجمع نمایندگان گیلان تقاضا داریم که به مبحث شرح وظایف و اختیارات شوراها عنایت بیشتری داشته باشند و متاسفانه طی چند وقت اخیر شاهد کاهش اختیارات و محدودیت بیشتر شوراهای اسلامی هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت به صدور برخی از بخشنامهها با هدف کاهش قدرت شوراها اشاره کرد و گفت: از اعضای مجمع نمایندگان گیلان درخواست داریم تا اختیاراتی که بر اساس قانون باید به شوراها واگذار شود را تسریع ببخشند.
کارگرنیا با بیان اینکه تقاطعهای غیر همسطح رشت با سرعت خوبی در دست احداث است، تصریح کرد: خوشبختانه با عزمی که از این بابت در مجموعه مدیریت شهری رشت وجود دارد نسبت به برنامه زمانی تعیین شده برای این پروژهها جلوتر هستیم و انشاءالله طی چند ماه آینده میتوانیم چند پروژه تقاطع غیر همسطح را نیز به بهرهبرداری رسانده و زیر بار ترافیک ببریم.
وی به وجود تیرهای برق مزاحم در سطح رشت اشاره کرد و گفت: تا کنون جلسات متعددی با ادارات برق از این بابت برگزار شده و حتی مدیرعامل توزیع برق گیلان نیز در یکی از جلسات صحن شورا دعوت شد و در آن جلسه اعلام همکاری کرد اما در همان جلسه، فقدان اعتبار لازم را مانعی بابت جمع آوری تیر برقهای مزاحم در رشت عنوان کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه وجود تیرهای برق مزاحم در روند اجرای پروژههای طرح میثاق و تقاطعهای غیر همسطح مانع ایجاد میکند، افزود: تقاضا دارم نمایندگان محترم مجلس پیگیریهای لازم را به منظور تامین اعتبار مورد نیاز برای رفع کمبود اعتبار اداره برق در این باره داشته باشند تا بتوانیم با جمع آوری تیر برقهای مزاحم از مسیر اجرای پروژههای عمرانی، به این مهم سرعت بیشتری ببخشیم.
کارگرنیا با بیان اینکه شهرداری رشت در اجرای پروژه بازگشایی مسیرها نیز با همین مشکل مواجه است، تصریح کرد: شهرداری رشت برای بازگشایی برخی از مسیرها نسبت به انجام تملک، تعریض و عقبنشینیها اقدام کرده، ولی به علت وجود تیرهای برق مزاحم در برخی از این بازگشاییهای مسیر به نتیجه مطلوب نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه آب و فاضلاب نیز شهروندان در مضیقه هستند، افزود: با کمترین بارندگی، فاضلابهایی که قدیمی هستند در برخی از نقاط شهر سرازیر میشوند و چون بسیاری از پارکینگها نیز تبدیل به سوئیت شده است، این فاضلابها به برخی از منازل وارد و واقعا این مسئله برای شهروندان تبدیل به چالش بزرگی شده و باید خودمان را به جای آن شهروند شریفی که به این مشکل گرفتار شده است قرار دهیم و ببینیم که آیا واقعا چنین وضعیتی برای ما قابل پذیرش و تحمل است؟
کارگرنیا با تاکید به اینکه برای رفع مشکلات آب و فاضلاب نیز نیازمند حمایت و همراهی مجمع نمایندگان به منظور اختصاص اعتبارات ملی هستیم، گفت: نمایندگان مجلس، منتخبین مردم در شوراها را همراه خود بدانند و امیدوارم با ورود و همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این مشکلات مطرح شده که رفع آن نیازمند اختصاص اعتبارات ملی است برطرف شود”